Begin

Welkom op onze website,

Wat ooit als hobby begon, is in de laatste 35 jaar uitgegroeid tot een groot vakbekwaam familiebedrijf, dat bijna alle onderdelen welke voor de restauratie van een Lanz, Ursus of Pampa tractor nodig zijn kan leveren.

Met het toetreden van de 2e generatie in het groeiende bedrijf, is als aanvulling op de tientallen jaren ervaring nu ook de technische kennis van 2 werktuigbouwkundig ingenieurs erbij gekomen. Daardoor kunt u als klant naast een tomeloze inzet terugvallen op een unieke combinatie van praktische ervaring, handwerk en technische kennis. Daarbij komt nog de ondersteuning welke Delegro ontvangt vanuit de John Deere Werke Mannheim. Door de voorgenoemde combinatie kan Delegro u als klant een gegarandeerde hoge doorontwikkelde kwaliteit onderdelen en service leveren tegen een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding.

Meer als 95% van de nieuwe onderdelen worden dan ook in eigen beheer en onder ons eigen toezicht ontwikkeld en gefabriceerd, waarbij veel onderdelen zoals de plaatwerkdelen zelfs in eigen huis worden gemaakt. Bij alle nieuwe onderdelen wordt altijd gewerkt volgens het principe “ kwaliteit in plaats van kwantiteit”. Onze onderdelen monteer je met schroevendraaier en sleutel niet met hamer en beitel.
Overigens heeft Delegro niet alleen een grote voorraad nieuw geproduceerde onderdelen, maar bieden wij ook een groot magazijn met originele onderdelen.

Zoals u onder de rubriek ’ verzenden’  kunt nalezen sturen wij u onderdelen graag per pakketservice toe. De grotere onderdelen kunt bij ons in de winkel afhalen.

Naast de verkoop van onderdelen hebben wij een wisselend aanbod van zeldzame Tratoren, Stationaire motoren en andere rariteiten. Verder hebben wij ook veel met betrekking tot stoom en stoommachines.

Meer over ons en een kleine blik in ons bedrijf vindt u in de categorie “ over ons”. Als u vragen heeft met betrekking tot aanbiedingen of artikelen op onze site kunt uw telefonisch of per Email contact met ons opnemen. Wij dragen er vanzelfsprekend zorg voor dat serieuze vragen op een zo kort mogelijke termijn worden beantwoord.

Met vriendelijke groet,
Het team van Delegro