Verzenden

  Verzenden

Algemeen:
De aangegeven prijzen zijn slechts indicatief. Geeft aub altijd eerst gedetaileerd aan welk onderdeel u nodig heeft met het type en bouwjaar waarna wij en een prijs kunnen opgeven

Uiteraard versturen wij u de onderdelen voor zover mogelijk ook graag toe. Wij zullen u altijd eerst vrijblijvend informeren over de verzendkosten. Een rekening met BTW specificatie wordt altijd aan de zending toegevoegd.


Versturen gaat uiterst en alleen tegen betaling vooraf:
Na ontvangst van uw aanvraag sturen wij u onze bankgegevens mee met het totaalaanbod en worden de totale kosten inclusief het porto vooraf op onze rekening overgeboekt. Na ontvangst van het bedrag worden de goederen per GLS of met een Palletdienst verstuurd. De kosten hiervoor zijn uiteraard afhankelijk van het gewicht en het volume. Ook deze kosten worden u altijd vooraf medegedeeld.


Afhalen:
Als u de goederen bij ons op de zaak of op 1 van de beurzen waar wij een kraam hebben afhaalt is dit uiteraard geheel kostenvrij.


 

 

function googleTranslateElementInit() { new google.translate.TranslateElement({pageLanguage: 'nl', includedLanguages: 'fr', layout: google.translate.TranslateElement.InlineLayout.SIMPLE}, 'google_translate_element'); } */?>